Layout 1

Långjäst och lättbakat – riktigt bröd med enkla metoder

15 mars släpptes min sjätte bakbok “Långjäst och lättbakat – riktigt bröd med enkla metoder” på Tukan förlag AB.

 

Brödbak för lata!
Goda nyheter: Du behöver inte stiga upp klockan fyra på morgonen för att få njuta av doften och smaken av nybakade bröd till frukost. I Långjäst och lättbakat: Riktigt bröd med enkla metoder presenterar jag mina smarta baktekniker och recept på bröddeg (och bulldeg) som arbetar medan du tar det lugnt.

Många avstår från brödbak för att det känns krångligt. Det är lite för komplicerat och lite för svårt att passa in det i vardagen. Med mina recept och tekniker blir brödbaket mycket enklare. Du kan till exempel baka ut brödet till limpor på kvällen, låta det jäsa över natten och skjutsa in det i ugnen när du vaknar. Den långa jästiden ger en rad fördelar: brödet blir härligt segt, vi kan lättare tillgodogöra oss näringsämnen i brödet och smakerna får tid att utvecklas. Du får ett riktigt bröd!

Du hittar boken på Akademibokhandeln, Bokus, Adlibris, CDOn

Layout 1

bakabrödbrödreceptbullarenkelt brödreceptenkla brödglutenfria receptglutenfritthembakatkalljästkokboklångjästlättbakatlyckas med bakningmaria blohmrecept på bröd

allakanbaka • 10th April 2017


Previous Post

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *